מצרכים:
- סקופ אבקת חלבון בטעם וניל
- ביצה אחת
- 150 גרם יוגורט טבעי 1.5%
- 50 גרם קמח מלא/ כוסמין/ לבן
- חצי כפית אבקת אפיה
- רבע כפית קינמון
- קורט מלח
הוראות הכנה:
- בקערה אחת מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, קינמון ומלח.
- בקערה שניה מערבבים את היוגורט עם אבקת החלבון והביצה.
- מאחדים את הרכיבים של שתי הקערות ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת במעט ספריי שמן או חמאה ויוצקים מהתערובת.
- הופכים את הפנקייק כשמתחילים לראות בועות בקצוות ומבשלים את הצד השני ומוכן.
ערכים תזונתיים לכל המתכון (סה"כ 4 פנקייק):
קלוריות: 456
חלבון: 43.8 גרם
פחמימה: 42.9 גרם
שומן: 10.25 גרם
ערכים תזונתיים ליחידה:
קלוריות: 114
חלבון: 11 גרם
פחמימה: 10.7 גרם
שומן: 2.6 גרם